maanantaina, huhtikuuta 2

herkkä kaasujalka

Mun viikonloppu ja alkava viikko on sisältänyt koeviikkoa, uutta autoa, uusia kenkiä ja Shane Dawsonia.


Ja sitten naamaraiskaustaSain siis eilen oman auton joka näkyy yläpuolella olevissa kuvissa ja oon ihan rakastunu siihen :D oon nyt opetellu ajamaan sillä ja kyllähän se harjottelua vaatii, mutta onneks isi opettaa, vaikka sillä aina meinaakin vähän mennä hermot. Eilen peruutin penkkaan ja ajoin toisen kerran penkkaan. Sitten illalla ajettiin taas ja ajoin taas penkkaan. Enkä myöskään saanut sitä autoa käyntiin, kun se sammu kun en painanut tarpeeks kovaa kaasua :D No pikkuvikoja. Tänään oon lähtenyt ihan liian äkäsesti sillä autolla käyntiin ja jäin jo jumiinkin yhessä kohassa ja isin piti ajaa se auto pois siitä. Ei se kyllä saanut sitä ilman että heitettiin sepeliä renkaan alle. Kyllä se tästä pikkuhiljaa lähtee se ajaminen luonnistumaan :D Ne jotka ei tiedä; oon kyllä ajanut autolla ennenkin, mutta en semmosella missä ei ole automaattivaihteistoa. Eli tämä vaatii vähän harjottelua.

Ajattelin tänne kertoa aina miten ajaminen sujuu ja ite seurata samalla, että miten nopeasti se ajaminen alkaa sitten onnistumaan ja kaikki peruuttamiset + liikkeelle lähdöt ilman että auto sammuu.

Aletaan heti tuunaa tota mun autoa ja oon nyt ihan innoissani tosta!

Eipä mulla muuta, hihi :3 Pitäkää kiva viikko vaikka onkin vasta ankea maanantai >:

ps. tää on ihana

2 kommenttia:

Eetu kirjoitti...

päätin tehdä uuden blogin ja olet mun vanhan blogin lukija joten ajattelin ilmoittaa josko haluaisit siirtyä mun uuden blogin lukijaksi :)

uuden blogin osoite on http://www.eetusreign.blogspot.com/

ida kirjoitti...

selvä kiitos (: