tiistaina, heinäkuuta 17

Harhailen ja ostan tuhat tyhjää arpaaIlosaarirokissa vietetiin kaks päivää, lauantai ja sunnuntai. Olin siis siellä vapaaehtosena työskentelemässä infossa Eemelin ja Hennin kanssa. Vähän jännitti koko prosessi ja aluks ärsytti kun ne ihmiset jotka oli aiemmin ollu siellä töissä, ei neuvonut meitä mitenkään että miten pitää vastata tiettyihin kysymyksiin ja sitten sai asiakkailta kuulla vittuilua kun vastas kysymykseen että ei tiedä. No, illan mittaan siinä sitten oppi. Lauantaina mulla oli työaika 15.30 - 21.30 ja sinä aikana oli kyllä ihan mukavasti ihmisiä infossa käymässä ja humalaisiakin riitti :D Infolle ilmestyi jopa euron juusto! Töiden jälkeen mentiin hetkeks kattomaan Elokuuta ja sitten tulikin jo kiire ylex-teltalle kattomaan The xx:ää. Meillä oli myös oikeus käydä katsomassa keikkoja töiden aikana, max 30min per kerta. Käytiin kattomassa Apocalypticaa ja oli ihanaa kun ne soitti I don't care :3 Meille annettiin myös ruokakupongit jolla saatiin siis ilmainen lämmin ruoka. Puoli kahentoista aikaan yöllä lähettiin kotiin nukkumaan ja sunnuntai aamuna pitikin herätä jo seittemältä ja olla Joensuussa mielellään jo yhdeksältä, kun työt alko 9.30.
Aamusta oli tietenkin hirveen hiljasta ja eipä siinä paljoa ollut ihmisiä, mutta tapasin yhden mun nettikaverin ja lauantaina olin jo moikannu toista nettikaveria :3 Lauantaina harjottelin lippujen myyntiä ja sunnuntaina meidät laitettiinkin Hennin kanssa kahestaan myymään lippuja jonnekin kaukaisempaan kopperoon. Aina kun yritettiin myydä lippu asiakkaalle, niin tuli joku tekninen ongelma ja jouduttiin neuvomaan asiakkaat pääportille :s No, onneks sitten vihdoin ja viimein kaikki koneet alko toimimaan ja bisnes sujumaan ;) Sunnuntaina puolet työajasta meni istuskeluun ja juttelemiseen ja n. kahen maissa mentiin kattomaan Pariisin kevättä ja käytiin taukotuvasta hakemassa halpaa ruokaa, joka oli siis tarkotettu henkilökunnalle. Oltiin just lähössä takaisin kun ne alko soittamaan yllä olevaa kappaletta, joten pakkohan meidän oli se kuunnella :D Infopisteellä oli ruuhkaa joten istuttiin hennin kanssa ulos syömään ja kuultiin kesäyötä samalla. Töiden jälkeen käytiin n. kuuden, seittemän maissa syömässä ja pyörittiin aika paljon ympäri ilosaarta ja ennen syömistä tavattiin mun nettikaveri, jota olin jo aiemmin uskaltanu moikata, mutten uskaltanu jutella. Sillä kertaa se sitten onnistu ja en ujostellu ollenkaan :D ! Käytiin myös rentolavan rannalla tanssimassa semmosessa isossa porukassa! Oli ihan hirveen kivaa! Ilta meni rennosti kuvia otellessa ja ilosaaressa pyörrellessä. Chisun päätöskeikka oli loistava ja siitä jäi hyvä fiilis, harmitti kyllä kun piti kotiin lähteä :(
Jalat on kyllä saanu kyytiä viikonlopun aikana :D

Nyt on vähän laimea fiilis kun joutu kotiin >: Ei oo oikein mitään tekemistä ja huono sääkin on. Tässä kuussa pitäs vielä tavata kavereita, käydä ehkä joensuussa ja helsinkiin ollaan menossa 30. pv, todennäkösesti :3 Tulis nyt se aurinko esiin ku eilisen ja tän päivän on ollu tommonen typerä sää, ukkonenki jyrisee.

Ilosaarirock kuvina postaus tulee vähän myöhemmin, kuhan saan eemeliltä kuvat :3 pitäkää kiva päivä jne jne

Ei kommentteja: