maanantaina, tammikuuta 16

you're acting like a dumb girl going off(näytänpäs koppavalta)

Webbilaatu </3 
Ajattelin laittaa teille naamakuvia, koska ei oikeen oo muita kuvia nyt ja teki mieli postata koska mulla on (jo) 9 lukijaa! :D Aika säälittävää varmaan joidenkin muiden mielestä, mutta mulle se on suuri luku. Mutta kiitos kaikki ihanat ps. postausehdotuksia otetaan aina vastaan (:

Täällä on muuten aika kivasti lunta:Perjantaina ei ollu niin kauheen kiva keli.Kännykkäkuvia, joten ei kauheen laadukkaita :--(Hennin ripsientaivuttimen päälle oli joku menny astumaan ja siinä on tulos.


 Mun pitäis alkaa valitsemaan ens vuodelle kursseja ja se tuottaa ahdistusta.Kävin lauantaina läskeilemässä ässässä :--) ♥

Mutta nyt tein päätöksen etten osta mitään vaatteita kahteen kuukauteen! Katotaan jos löydän itelleni hyviä syitä poikkeuksia varten ;)

Mulla on kanssa synttärit aika pian, joten mietiskelen, että mitä pyytäisin? Raha, lahjakortti ja pieni, kätevä, hyvälaatunen oma kamera on pyöriny päässä eniten.

Multa loppu tänään myös koulu jo puol yheltä joten menin asuntolalle oleskelemaan Maran ja Tytin kanssa (: Tulihan sinne sitten Henri ja Johanneskin :D Maistoin myös sähkötupakkaa ja se maistu ihan rusinoilta, hyihyi. t. absolutisti.

Löydettiin äsken ikkunan edestä kuollut kissa, jota ollaan syötetty ja se on ollu meiän navetassa, joten ollaan ajateltu, että se on meiän kissa vaikka ei olekkaan ihmisystävällinen. Ei tiedetä mihin on kuollu, mutta veikkaisin meiän koiria.. :c ei kiva.

Huomenna käyn ostamassa itelleni kalenterin ja ripsientaivuttimen ja ehkä jotain muuta tarpeellista tai ei niin tarpeellista :--) 

Kivaa maanantaita !
ps. löytyhän niitä kuvia sittenkin....

2 kommenttia:

Satzu kirjoitti...

hyihyi miunkin pitäs noi kurssit valita...

ja mie oon tahtonu testata tota sähkötupakkaa :----D rusinoilta...

ida kirjoitti...

no oikeasti ::D oli aika kamalan makusta ja joo..noi kurssit yhh.