lauantaina, maaliskuuta 17

sitä vain, että olet ihanin.


Otin tosiaan sen kameran mukaan kouluun keskiviikkona, mutta minä pahvi unohin laittaa sinne sen muistikortin.. Nojaa, ehkä joskus toiste. Psykologilla meni loistavasti keskiviikkona ja käytiin ostamassa pari juttua.
Kevättakki cubuksesta 39,90 :3
Minisuoristusrauta, fööni ja jonkunlainen tuubi jonka pitäis tuoda mun kiharoihin enemmän eloa.
Vihdoin ja viimein saatiin fööni! Edellinen meni rikki ehkä 2 vuotta sitten. Lakkas vaan toimimasta >: Ja toi on ihan sulonen. Tosin ostettiin Hair Storesta jollain 30-40eurolla ja Prismassa ois ollu suoristusrauta ja fööni yhessä pakkauksessa ja ois maksanu vielä vähemmän. Vähän vitutti. Noh, ei voi mitään.

Tähän päivään ei kuulu oikeen muuta kuin tietokone + :

Tällä kuvalla oli jotain mua vastaan eikä se suostunut kääntymään >:(

Mun pitää siis noi asiat mitkä tossa paperilla lukee, opetella ens maanantaiksi 26.3 mennessä, eli ei vielä ylihuomiseksi vaan seuraavan viikon maanantaiksi. Sitten pääsen maantiedon kurssin läpi (:

Meillä oli Sannan kanssa perjantaina historian esitelmä Marie-Antoinetesta. Se meni ihan hyvin, siihen nähden että molemmilla on esiintymiskammo :D Saatiin onneks istua pehmeillä tuoleilla opettajan pöydän takana, niin se helpotti huomattavasti.
Mun pitäis kohta lähettää kesätyöhakemus, että saan vähän sitä käteistä sitten kesällä hommattua. Mun nimittäin pitäis alkaa säästää rahaa tiettyihin matkoihin mitä varmaan tulee olemaan kesällä ja omaan autoon.
Meidän perheestä Äiti, Henni, minä, Jenita ja Dani lähtee 21.4 linnanmäelle ja päästään ilmaseks linja-autokyydillä! Veikkaan, että se liittyy jotenkin siihen kun meillä on näitä sijotuslapsia ja kuulutaan PELAan tms.

ps. mun mielestä noi lumet sais jo sulaa!

4 kommenttia:

Satzu kirjoitti...

tooootta lumet sais sulaa!

ja miekin kelpuuttasin tommosen kevyt takin itelleni mut kun hiplailin sitä esim just cubuksessa niin se tuntu vähän liian ohkaiselle mun makuun >>>: onneks se ei oo kamalan kalliskaan kuten esim toi mun ruskee takki >__<

ida kirjoitti...

mömmöm miun makuun tuo on aika kiva XD mutta tootta!

Anonyymi kirjoitti...

voi ku söpö toi fööni :D!

ida kirjoitti...

niin onhan se :D