tiistaina, maaliskuuta 13

Viikko Helsingissä-postaus

SU:

Täällä Pohjois-Karjalassa hiihtoloma alkoi 2.3 perjantaina ja me mentiin Hennin kanssa Helsinkiin sunnuntaina Junalla viikoksi Viivin (isosiskon) luo ja sen poikaystävän, Jessen. Saavuttiin Helsinkiin joskus neljän aikoihin ja tavattiin meidän serkku, Roosa pitkästä aikaa ja mentiin sitten Roosan, Hennin ja Viivin kanssa Viivin ja Jessen kämpille. (Jesse oli kaverilla tms.) Juteltiin kaikkea pitkästä aikaa ja sitten jos muistan oikein, Roosan piti lähteä ja me lähettiin käymään ruokakaupassa ja ostettiin ruokaa ja pysyttiin ihan kämpillä loppuaika.

MA & TI:
  
Maanantai oli aika peruspäivä. Herättiin myöhään, alettiin laittautua ja siihen meni noin 5-6h, jos lasketaan siitä hetkestä kun noustiin sängystä ylös :D  Käytiin vähän shoppailemassa ja tultiin takaisin kämpille joskus 18-19 aikoihin.
Tiistaina me tavattiin yks mun nettikaveri, Roope. Pyörittiin sen kanssa kampissa ja foorumissa ja juteltiin kaikkea paskaa :D Oli mukavaa! Eikä läheskään niin kiusallista, kun olin odottanu :D Roopen piti lähteä illalla viiden kuuden maissa ja mekin lähettiin sitten takas kämpille, kun alko jalkoihin särkeä, koska 5cm korko.
Illalla sitten seittemän aikoihin Viivi luki jotain lehteä ja tokas, että lähetäänhän leffaan katsomaan Chronicle, joka alkaa 10 yli 20. No mentiin sitten katsomaan se porukalla, eli Viivi, Minä, Henni ja Jesse. En ollu koskaan ennen käyny niin suuressa leffateatterissa ja mua vähän jännitti mennä sinne :D Ostettiin sieltä paikan päältä leffaan popcornia ja limua. Loppuilta vietettiinkin kämpillä (:

KE & TO:

Keskiviikkona me tavattiin taas Roosaa. Shoppailtiin kampissa ja Foorumissa taas ja sovittiin, että käydään perjantaina kattomassa Keinoja kaihtamatta ensi-ilta. Roosan piti myös tulla yökylään leffan jälkeen, mutta muistettiin sitten, että sillä on yhteishaku tms lauantaina. Keskiviikkona me taidettiin käydä taas ruokakaupassa ja syötiin ruokaa ja kaikenlaista muuta epäterveellistä.
Torstaina maattiin oikeastaan koko päivä sisällä, koska ei ollut oikeen mitään tekemistä.

PE & LA:

Perjantaina käytiin ostamassa karkkia leffaa varten ja mentiin siis katsomaan tämä keinoja kaihtamatta (This means war). Suosittelen ! Oli aivan loistava :3 Sen jälkeen käytiin taas kaupoissa pyörimässä kunnes Roosan piti lähteä tekemään koulujuttuja ja me lähdettiin takasin kämpille.
Lauantaina meidän oli tarkotus aamulla mennä Valtterin kirppikselle, mutta koska rahat oli tosiaan ihan lopussa ja Roosan piti mennä kouluun, niin ei kehdattu lähteä tyttöjen kanssa kolmestaan eksymään :D Pyydettiin Roosa kämpille jossain kahen kolmen aikaan. Syötiin ruokaa, katottiin youtubesta outoja videoita ja laittauduttiin huvin vuoks (: Roosa laitto mulle mun ostamat tekoripset ja ne sopi oikeestaan aika hyvinkin :D  Sitten Roosa lähti kotiin ja me lähdettiin Hennin kanssa ostamaan karkkia. Loppuilta meni suihkun ja pakkailun parissa.

SU: (lähtöpäivä)

Aamulla herättiin kaheksan aikaan ja käytiin suihkussa ja tehtiin muut perusaamutoimet, pakattiin hieman loppuun ja oltiin ärsyyntyneitä siitä kun loma loppuu ja pitää mennä kotiin ja varsinkin kouluun :< Meiän juna lähti 10.12 ja oltiin Joensuussa 14.40. Meillä oli oma allergiahytti ja saatiin olla siinä neljän hengen hytissä koko matka kahdestaan. Istuttiin koneella ja katsottiin täydellisiä naisia :D Kotiin oli kyllä ihan kiva päästä ja ilta meni koneen parissa.

Nyt pari kuvaa ostoksista. En oikeestaan ostanut niin paljoa. Ostin mekon, neuleen, tekoripset, huulikiillon, kolme rannekorua, täydellisten naisten kutoskauden ja hm. En varmaan muuta (:


Todennäkösesti tuutte näkemään mut jossain vaiheessa toi mekko päällä. Se on paljon söpömpi sillon.
Sitten pari random naamakuvaa, because of no reason.


Ja tämmönen mun kampaus oli tänään koulussa, koska ei aamulla yksinkertaisesti ollut aikaa :D

Ja vaatehuone näyttää tilapäisesti tältä:

ps. En jaksanut kuvata tekoripsiä enkä huulikiiltoa, enkä löytänyt rannekoruja >: Mutta ne on semmoset missä on kirjaimia joista eri koruissa muodostuu New york, London ja Paris.

Ajattelin ottaa huomenna kameran mukaan kouluun. Kattoo saako noista apinoista otettua yhtään kuvaa :3

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onpas somis söpis mekko <3
nyt tekee mieli itellähi lähtee helsinkiin shoppailee :D

Anonyymi kirjoitti...

ja unohdinpas nimen mutta laitanpas sitte nytte :P
~sonja

ida kirjoitti...

aw sonja :D ja kiitos, ja joo oishan sinne iteki voinu pitemmäks aikaa jäädä (:

Satzu kirjoitti...

pitää laittautua niin ehkä saat ottaa kuvia.... :D:D:D:DD:D: eikun

vois ehkä itekkin kärrätä ton mukaan

ps: muista että mulla loppuu koulu jo 10:45 XDDD

ida kirjoitti...

asd mulla oli kamera muttei muistikorttia ::DDDd lolololol ja otan joku toinen päivä

Mervi kirjoitti...

Ihana banneri sulla ja muutenkin mukavan oloinen blogi! Olet myös todella kaunis :)

http://heartbeat-ofthecity.blogspot.com/

ida kirjoitti...

voiii kiitos paljon! (: