maanantaina, marraskuuta 21

How the hell does a broken heart, get back together when it's torn apart?

Paras joululahja on kyllä se, että saan ennen joulua raudat pois ♥ 19. pv seuraava aika :3

Nyt voisin keksiä jotain viisasta. Mitäköhän mulle kuuluu. No, elokuun ensimmäinen päivä ois tullu red hot chili peppers suomeen, tampereelle ja arvatkaa kuka oli ihan onnesta soikeena? Noh, eipä tietenkään saatu lippuja - ne meni tunnissa. Vitutus oli aika suuri, no mutta ei voi mitään.

Hmm, mitäs muuta. Noo, Koeviikko ens viikolla jaja saksaan 15 päivän päästä ja huomenna käyn ostamassa kirppareilta parit joululahjat pikkuveljille (käytän niihin mahtavat 10 euroa)

Meiän tyttökoiranpentu (helmikuussa vuoden!1) leikattiin (silmä + lisääntymiselimet) ja nyt sillä on semmonen söpö pyörylä jonka se on veljensä kanssa tietenkin onnistunu jo hajottamaan :D (veli leikattiin aiemmin) Niillä molemmilla oli nimittäin silmävika ja sen takia ne ei voi lisääntyä. Totilla, (poikakoira), on myös alapurenta.

No, yritän myös nostattaa koulumotivaatiota ja joulufiilistä. Oon muuten tosi ylpee itestäni kun ymmärsin tänään kemian tunnilla tosi paljon!1 (oon surkimus kemiassa, matikassa ja fysiikassa :D)

Kuvia en saa otettua perjantaihin asti koska henni lähtee pietariin ja se ottaa kameran mukaan.

Ens jakso on muuten aika kiva!!!!!!!1 Ei yhtään neljän päivää, torstai alkaa vasta puol kymmenen, psykologia alkaa ja maanantaina kaks tuntia + hyppytunti :D

Hmm, ei mulla varmaan muuta, että ku oon myyny joulukortteja jo 92, vielä 100 jälellä XD

HEIPAPAPA

ps. omistettu sannalle, kommentoi perkele

5 kommenttia:

Satzu kirjoitti...

kommentoin perkele

Satzu kirjoitti...

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-X0r_TXG8UNwFzqiwJh5ygCNbbM3TjIGJr3qnpE8xJ8NjNi1w4pSo0KH7Kw

ida kirjoitti...

haista vittu sanna, en tykkää susta

Satzu kirjoitti...

X''D

ida kirjoitti...

pyllypää