tiistaina, marraskuuta 22

Koska rakastan tehdä random postauksia

Olen siis vielä koulussa, koska.. Mulla on noita mausteita kaks pussillista ja ne on tommosia heikkoja muovikasseja, joten en heti ensimmäisenä halua mennä linja-autolla kotiin, kävellä kaks kilometriä painavan laukun ja kahden maustemuovipussillisen kanssa 20cm hangessa 5cm koroilla.

Kamalan selityksen sain luotua - nyt sitten odotan isii kaks tuntia (okei, 1½) että pääsen kyydillä kotiin eikä tartte rasittaa hentoisia käsivarsiani eikä ruipelojalkojani <3 (okei, isi hakee samalla pikkuveljen iltapäivä-kerhosta, joten ihan okei juttu mun mielestä!1 Oisitteko muka ite lähteny kävelee, häh häh?!!) No mutta siitä sitten seuraavaan aiheeseen, joka vois vaikka olla tää koulunkäynti + saksan matka hankkeet. (Niistä ette ookkaan kuullu mitään, vai mitä?? ::)))))))9 ) Samaa jauhantaa, mutta musta on kiva järjestellä ajatuksia ja koska mulla on älyttömän tylsää istua täällä koulussa datisnurkassa kun kaikki on joko lähteny kotiin tai yhet (kymppiryhmä) on saksan kokeessa (okei, ei sillä, ei siellä oo ees mun kavereita hehheh) Mutta niin, ajattelin että jos kamala tylsyys voittaa niin menen vessaan nukkumaan ja lukitsen oven, laitan onnellisesti herätyksen kolmeksi ja alan odotella isiä. Okei nyt tähän kouluasiaan.

Meillä on ens viikolla koeviikko ja mulla se alkaa saksan kokeella maanantaina, ja siitä sitten päivä jatkuu normaalisti äikän ja kemian, ah, niin ihanilla tunneilla (äikän opettaja tappais mut jos näkis tän postauksen, olenhan niin mauahtava äidinkielessä ps. tajusin yks päivä etten ees tiiä meiän äikän opettajan nimeä!!!!!! no okei, se on kyllä aika hirvee ämmä, ni ei tarttekaan tietää hihi)

Niin sitten tiistaina on biologian koe - biologia ei sinänsä tuota varmaan kamalia ongelmia, mutta saan siitä varmaan perus 7/8. Koska en parempia oo pitkään aikaan saanu.
Sitten keskiviikkona saa nukkua koko päivän (melkein) koska pitkämatikkalaisilla on koe ja meillä ei tietenkään koska meiän ei oo tarvinnu kärsiä matikasta tässä jaksossa! Ja sit ois ruotsin valmistelevat tunnit. En jaksa mennä niille. Sitten sinä keskiviikkona lähen n. 17.00 tai 18.00 (riippuu monelta se alkaa) S-markettiin inventaarioon ja oon siellä puoleenyöhön. Sitten isi ärtyneenä hakee mut sieltä. Onneks sinne on tulossa Sonja, Eemeli ja henni! Jotain seuraa.
Niin tosiaan, toi inventaariohomma liittyy tähän saksan matkakeräykseen, siitä saa jopa 100e/6h.

Torstaina on ruotsin koe ja uskon pärjääväni siinä (t. ruotsi yläasteella 9) Luen siihen kokeeseen koko keskiviikon >:) (riiight...)

Perjantaina on kemian koe ja... mulle riittää se, että pääsen läpi :D Oon nyt ainakin ton yhen asian tajunnu ja en oo enää niin pihalla noista muista, että jospa siitä sen 5 sais.

Maanantaina (5.12) on uskonnon koe. Senkään suhteen en pidä mitään suurimpia odotuksia, koska en oo koskaan ollu uskonnossa kasia parempi :D Mulla on kyllä enää 2 kappaletta luettavana että oon lukenu sen koealueen läpi...ja sehän on koko kirja (161 sivua, 24 kappaletta) Oon kyllä ylpee itestäni, että oon jaksanu :3

Oon saanu hienosti ajan kulumaan, nyt tarttee oottaa enää tunti isiä. (käytän siks isi-sanaa, koska se on megahypersuperübersulonen ja saa mut kuulostamaan suloselta pikkutytöltä, eiks jeah?)

SAKSAAN 14 PÄIVÄN PÄÄSTÄ!1

Oli pakko, anteeksi. Oon älyttömän ilonen ja en jaksa odottaa! Sieltä sit jos jonkun kivan joulukalenterin löydän tai halpoja ihania vaatteita, ahihi.
Niin, äsken Satu-ope kerto meille, että lauantaina ois semmonen narikkamahollisuus pääskynpesällä, että kun siellä on jotkut tanssit ja sinne tulis joku bändi soittamaan ja on tehty ainakin 70 pöytävarausta sinne + ne ihmiset jotka ei syö, tanssii vaan, niin siitä saadaan minimissään 140e. Ite ainakin oon lähössä, kuhan saan äidin ja iskän suostuteltua. Se ilta nimittäin loppuis kahentoista, puol yhen maissa (?)

Ömmömmöm, kotiin kun pääsen voisin ottaa surkealla kamerakännykällä kuvia esim. noista mausteista, joululahjoista, koulukirjoista, ens lukujärjestyksestä jne. Mikä teitä kiinnostais? Tai minkälaisia postauksia tahotte tulevaisuudessa?

ps. jos en saa tähän postaukseen ees yhtä kommenttia, niin lopetan näitten postausten tekemisen, koska ois kiva tietää, että joku oikeesti seuraa ja niitä kiinnostaa mun elämä. + PAINAKAA NOISTA SYDÄN JUTUISTA

Olenpas värikäs tänään ahihi :3

2 kommenttia:

MaWika kirjoitti...

luvin ja luven aina koska minua kiinnostaa =)

ida kirjoitti...

miksei sit koskaa tuu kommentteja mun mahtavasta elämästä? :(